Viktig informasjon


Hei og velkommen til Sommerfesten til Sola Røde Kors.

Vi gleder oss til stemningsfylt dag fylt med gøye aktiviteter og moro sammen med dere alle. Her kommer litt praktisk informasjon som kan være nyttig mens dere er her hos oss.


1. Mat

Fra kl. 13:00 vil det være mulighet for å få seg noe mat og drikke. Dere fikk ved ankomst utdelt bonger som kan brukes i garasjen hvor vi står og deler ut mat og drikke. Her vil dere finne div drikke, is, slush, popcorn og pølse. Vi har dessverre ikke mulighet til å tilrettelegge for allergener eller vegetar alternativer. 


2. Aktiviteter

Vi har flere aktiviteter som står rundt på området. Merk at alle aktiviteter har sine regler og disse må respekteres. Det står noen fra Sola Røde Kors på alle aktiviteter men det er foreldrene som har ansvar for sine barn. 


3. Bilder og video

Vi kommer til å ha en egen fotograf gående rundt på området for å ta bilder/video. Dersom du ikke ønsker å bli tatt bilde av eller at dine barn blir tatt bilder av, gi oss beskjed på forhånd eller direkte til fotografen. Fotografen prøver i sitt ytterste å ta bilder av større mengder, med mindre det blir spurt eksplisitt.OBS: ENDRINGER KAN FOREKOMME GRUNNET VÆR OG ANDRE OMSTENDIGHETERHvordan komme til området?


Adressen vår er Stangelandsvegen 26, 4050 Sola

Vi ligger over veien for T. Stangeland Maskin og det er skiltet inn til RØDE KORS.